UNO Park Kaunas yra nuotykių ir pramogų parkas, įsikūręs miškingoje Kauno miesto dalyje. Tai vieta, kurioje tiek vaikai, tiek suaugusieji gali patirti įvairių iššūkių, mėgautis gamtos grožiu ir praleisti aktyviai laiką.

Parkas siūlo įvairius oro trasų maršrutus, kurie skirstomi pagal sudėtingumą ir aukštį nuo žemės. Lankytojai čia gali išbandyti savo drąsą ir fizines galimybes, lipdami per kliūtis, balansuodami ant virvių ir skriejantys tarp medžių naudodamiesi lynų nuožulniomis trasomis. Kiekvienas maršrutas yra saugiai įrengtas ir turi visus reikalingus saugos įrenginius, o instruktoriai visada pasirengę padėti ir suteikti reikiamas nurodymas.

Be oro trasų, UNO Park Kaunas taip pat siūlo kitas veiklas, tokius kaip lankymasis pažintiniuose takuose, grupinius žaidimus ir specialius renginius, pvz., gimtadienius ar komandų formavimo užsiėmimus. Parko aplinka yra puikiai pritaikyta pramogoms lauke, su įrengtais poilsio ir pikniko zonomis, kur lankytojai gali atsipalaiduoti po aktyvaus laiko praleidimo.

UNO Park yra puiki vieta šeimoms su vaikais, draugų grupėms ir įmonių kolektyvams, siekiantiems įveikti iššūkius ir stiprinti tarpusavio ryšius. Tai taip pat gera proga pajusti adrenalino antplūdį ir pasimėgauti gamta, būnant netoli miesto centro. Parkas veikia įvairiais metų laikais, suteikdamas galimybę patirti skirtingas pramogas priklausomai nuo oro sąlygų.

Darbo laikas

  • I – VII 10:00 – 22:30 (04-01 – 08-31)
    I – VII 10:00 – 21:30 (09-01 – 10-16)
  • tinka su vaikais

Papildoma informacija

  • Pramogauti šaltuoju metų laiku nuo 2016 m. spalio 16 d. arba naktį, galite atlikę išankstinę rezervaciją telefonu.
  • Koordinatės: 54.913166, 23.820407

 

Jogailė Petkutė

Autorius

Jogailė Petkutė

Dievinu keliones!