Poezijos parkas, įsikūręs Vilkaviškio gatvėje, yra viena iš gražiausių ir lankomiausių vietų Marijampolės mieste. Šis parkas yra unikalus savo koncepcija ir estetika, siekiančia sujungti gamtos grožį su poezijos menu.

Parkas yra puikiai sutvarkytas ir pritaikytas tiek ramiam poilsiui, tiek aktyviam laisvalaikiui. Čia galite rasti daugybę takų pasivaikščiojimams, kurie vingiuoja per žaliąsias zonas, gėlynus ir medžius. Parko teritorijoje yra daug poilsio zonų su suolais, kur galite atsipalaiduoti ir mėgautis aplinkine gamta.

Viena iš išskirtinių Poezijos parko savybių yra jo dedikacija poezijai. Čia yra įrengti specialūs stendai su įvairių lietuvių poetų eilėraščiais, kurie suteikia lankytojams galimybę pasinerti į literatūros pasaulį. Tai puikus būdas praturtinti savo pasivaikščiojimus parko teritorijoje.

Parke taip pat vyksta įvairūs kultūriniai renginiai ir poezijos skaitymai, kurie pritraukia tiek vietinius gyventojus, tiek miesto svečius. Tai vieta, kurioje kultūra ir gamta susijungia, sukurdamos ypatingą atmosferą.

Marijampolės Poezijos parkas yra lengvai pasiekiamas ir yra puiki vieta šeimos išvykoms, romantiškiems pasivaikščiojimams ar tiesiog ramiam poilsiui gamtoje. Apsilankymas šiame parke suteiks ne tik estetinio malonumo, bet ir galimybę praturtinti savo vidinį pasaulį per poeziją.

  • Vilkaviškio g., Marijampolė
  • Koordinates: 54.558197, 23.345757
Jogailė Petkutė

Autorius

Jogailė Petkutė

Dievinu keliones!