„Focus Pica“, esanti Ukmergėje, yra populiari vieta, kurioje galima pasimėgauti gardžiomis picomis ir jaukia atmosfera. Ši picerija yra puiki vieta tiek vietiniams gyventojams, tiek miesto svečiams, ieškantiems skanių ir kokybiškų patiekalų.

„Focus Pica“ siūlo platų picų pasirinkimą, kurios gaminamos iš šviežių ir aukštos kokybės ingredientų. Picerijos meniu yra įvairus, jame galima rasti tiek tradicines picas, tokias kaip „Margherita“ ar „Pepperoni“, tiek unikalias picas su įdomiais ingredientų deriniais. Kiekviena pica kepama vietoje, naudojant specialią krosnį, kuri suteikia ypatingą skonį ir traškumą.

Be picų, „Focus Pica“ taip pat siūlo įvairius užkandžius, salotas ir desertus, kurie puikiai papildo pagrindinį meniu. Draugiškas ir paslaugus personalas visada pasiruošęs padėti išsirinkti mėgstamiausius patiekalus ir suteikti rekomendacijų.

Interjeras yra šiuolaikiškas ir jaukus, sukuriantis malonią atmosferą tiek pietums, tiek vakarienei. Restorano aplinka yra tinkama tiek šeimos išvykoms, tiek draugų susitikimams ar romantiškai vakarienei.

Picerija taip pat siūlo galimybę užsisakyti maistą išsinešimui arba su pristatymu į namus, todėl tai yra patogus sprendimas greitam ir skaniam pietų ar vakarienės sprendimui.

„Focus Pica“ yra puiki vieta Ukmergėje, kurioje galima ne tik pasimėgauti skaniais patiekalais, bet ir praleisti malonų laiką jaukioje aplinkoje. Tai neabejotinai viena iš svarbiausių lankytinų vietų Ukmergėje, kurią verta aplankyti kiekvienam, norinčiam paragauti gardžios picos ir pasimėgauti malonia atmosfera.

  • Gedimino g. 31, Ukmergė
  • Koordinatės: 55.252586, 24.762708
Jogailė Petkutė

Autorius

Jogailė Petkutė

Dievinu keliones!