Akmenos paplūdimys, įsikūręs Karaimų gatvėje Trakuose, yra populiari poilsio vieta tiek vietiniams gyventojams, tiek turistams. Šis paplūdimys yra prie Akmenos ežero, kuris garsėja savo švariu ir skaidriu vandeniu, todėl puikiai tinka maudynėms ir kitoms vandens pramogoms.

Akmenos paplūdimys yra apsuptas gražios gamtos. Čia galite mėgautis smėlio paplūdimiu, žaliosiomis zonomis ir gražiais ežero vaizdais. Tai puiki vieta šeimoms, nes paplūdimys yra saugus ir pritaikytas tiek vaikams, tiek suaugusiems. Vasarą čia galima ne tik maudytis, bet ir išsinuomoti vandens dviračius, valtis arba tiesiog pasimėgauti saule ant smėlio.

Paplūdimys turi gerai išvystytą infrastruktūrą. Čia rasite persirengimo kabinas, tualetus ir automobilių stovėjimo aikštelę. Taip pat yra įrengtos vietos piknikams su stalais ir suolais, todėl galima patogiai praleisti visą dieną gamtoje. Netoli paplūdimio yra kavinės ir restoranai, kur galima pasistiprinti po aktyvios dienos prie ežero.

Akmenos paplūdimys siūlo įvairias pramogas. Be maudynių ir vandens pramogų, čia taip pat galima žaisti paplūdimio tinklinį arba tiesiog pasivaikščioti pakrantės takeliais. Netoliese yra įrengti dviračių takai, kurie leidžia aktyviai praleisti laiką ir tyrinėti Trakų apylinkes.

Paplūdimys yra lengvai pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Trakai yra netoli Vilniaus, todėl tai yra patogi vieta dienos išvykai. Akmenos paplūdimys yra viena iš populiariausių Trakų poilsio vietų, kurią verta aplankyti kiekvienam, ieškančiam poilsio gamtoje ir vandens pramogų.

Apsilankymas Akmenos paplūdimyje suteiks puikių įspūdžių ir leis atsipalaiduoti gražioje aplinkoje. Tai puikus pasirinkimas tiek aktyviam poilsiui, tiek ramiam atsipalaidavimui prie ežero.

  • Karaimų g. 102, Trakai
  • Koordinates: 54.662581, 24.909859
Jogailė Petkutė

Autorius

Jogailė Petkutė

Dievinu keliones!