Utenos baseinas, esantis Utenos mieste, yra modernus sporto ir sveikatingumo centras, pritraukiantis lankytojus ne tik iš vietovės, bet ir iš aplinkinių rajonų. Šis baseinas yra puiki vieta tiek aktyviam poilsiui, tiek sveikatingumo procedūroms, siūlantis įvairias pramogas ir paslaugas visai šeimai.

Utenos baseinas yra įrengtas pagal aukščiausius standartus, todėl čia rasite ne tik didelį plaukimo baseiną, bet ir daugybę papildomų patogumų. Baseinas yra 25 metrų ilgio su 6 plaukimo takeliais, kas suteikia galimybę tiek profesionalams, tiek mėgėjams treniruotis ir plaukti komfortiškai. Vanduo baseine yra nuolat prižiūrimas ir valomas, užtikrinant švarą ir saugumą lankytojams.

Be pagrindinio baseino, centras taip pat turi įvairias vandens pramogas, tokias kaip sūkurinės vonios, vandens masažo srovės, vaikų baseinas su žaidimų zona ir vandens čiuožyklos. Tai puiki vieta šeimoms su vaikais, kur mažieji gali saugiai ir linksmai leisti laiką, o suaugusieji – atsipalaiduoti ir mėgautis vandens procedūromis.

Utenos baseine taip pat yra sauna ir garinė pirtis, kurios padeda atsipalaiduoti po treniruotės ar tiesiog praleisti laiką sveikai ir maloniai. Šios zonos yra ypač populiarios tarp lankytojų, ieškančių būdų atsipalaiduoti ir pagerinti savo sveikatą.

Centras siūlo ir įvairias sporto bei sveikatingumo programas. Čia galima lankyti plaukimo pamokas vaikams ir suaugusiems, vandens aerobikos užsiėmimus, taip pat yra galimybė užsisakyti individualias treniruotes su profesionaliais treneriais. Tai suteikia galimybę kiekvienam rasti tinkamą veiklą pagal savo poreikius ir fizinį pasirengimą.

Utenos baseinas yra lengvai pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu, o šalia esančioje teritorijoje yra patogi automobilių stovėjimo aikštelė. Baseino darbo laikas yra pritaikytas lankytojų patogumui, todėl galima lankytis tiek rytais, tiek vakarais.

Apsilankymas Utenos baseine yra puikus būdas praleisti laiką aktyviai ir sveikai, atsipalaiduoti po darbo dienos ar tiesiog pasimėgauti vandens pramogomis su šeima ir draugais. Tai modernus ir patogus centras, kuris rūpinasi kiekvieno lankytojo poreikiais ir sveikata.

Darbo laikas

  • II – V 18.00 – 21.00, VI – VII 16.00 – 20.00
  • Koordinates: 55.506795, 25.586115
Jogailė Petkutė

Autorius

Jogailė Petkutė

Dievinu keliones!