Dalintis

Skrydžio iš Lietuvos į Kiprą trukmė gali skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, įskaitant išvykimo miestą Lietuvoje, paskirties oro uostą Kipre ir tai, ar skrydis yra tiesioginis, ar su persėdimais. Tiesioginiai skrydžiai šiuo maršrutu galimi ne visada, o kelionės trukmė gali gerokai pailgėti, jei tenka laukti su persėdimu.

Tiesioginiai skrydžiai

Jei yra tiesioginiai skrydžiai, skrydis iš Lietuvos sostinės Vilniaus į du pagrindinius Kipro oro uostus Larnaką arba Pafosą trunka maždaug:

  • Vilnius (VNO) – Larnaka (LCA): nuo 3 val. 30 min. iki 4 val.
  • iš Vilniaus (VNO) į Pafosą (PFO): Nuo 3 val. 30 min. iki 4 val.

Skrydžiai su persėdimais

Skrydžių su persėdimais bendra kelionės trukmė gali labai skirtis, priklausomai nuo persėdimo (-ų) trukmės ir vietos. Neretai tokie skrydžiai trunka nuo 5 iki 10 ir daugiau valandų.

Patarimai keliautojams

  • Patikrinkite kelias oro linijas: Išbandykite įvairias oro linijų bendroves ir užsakymo platformas, kad rastumėte geriausius maršrutus ir pasiūlymus.
  • Apsvarstykite netoliese esančius oro uostus: Kartais iš kito oro uosto arba į kitą oro uostą galima skristi geresniu laiku arba už geresnę kainą.
  • Planuokite persėdimus: Jei skrydis apima persėdimą, patikrinkite jo trukmę ir persėdimo oro uostą. Ilgesni tarpiniai nusileidimai gali suteikti galimybę susipažinti su kitu miestu, tačiau jie taip pat reiškia ilgesnį bendrą kelionės laiką.
  • Būkite nuolat informuoti: Skrydžių tvarkaraščiai gali keistis, o sezoniniai skrydžiai gali pasiūlyti tiesiogines galimybes, kurių nėra ištisus metus. Visada tikrinkite oro linijų bendroves, kad gautumėte naujausią informaciją.

Atminkite, kad tiksli skrydžio trukmė gali skirtis priklausomai nuo konkretaus oro linijų pasirinkto skrydžio maršruto, esamų oro sąlygų ir oro eismo.

Jogailė Petkutė

Autorius

Jogailė Petkutė

Dievinu keliones!